• 0252 382 82 18

Kışa Özel: Bu Kış Daha İyi Giyinmenin 4 Yöntemi

Kışa Özel: Bu Kış Daha İyi Giyinmenin 4 Yöntemi

Kış aylarında giydiğimiz kıyafet sayısı elbette ki yaza göre daha fazla. Bu da daha fazla soru işareti, daha fazla giyinme ve ayna karşısında çok daha fazla vakit harcamak demektir. İşte bunların önüne geçmenize yardımcı olacak birkaç tavsiye ile kışın daha iyi giyinmenin 4 yöntemi!
 

25_160_dorado-1


 

1. Gardırobunuzu mevsimin koşullarına karşı koruyun

Sonbahar ve kış ayları her ne kadar dökülen yapraklar ya da sıcacık bir kahveyi çağrıştırsa da, söz konusu rüzgar ve yağmur gibi zorlu hava koşulları olduğunda kıyafetlerinizde yaşayacağınız problemler bu keyiflerin önüne geçebilir. Ama birkaç ufak önlem alarak bu koşullara hazırlıklı olmanız da mümkün. Katman görevini dış giyim konusunda devreye sokabilir, su ve rüzgar geçirmeyen montlar ve yağmurlukları gardırobunuza katabilirsiniz.
 

20201202_173458

 

2. Renk seçimlerine dikkat

Kış aylarına en çok tercih edilen tonlar daima gri, lacivert, siyah ve kahverengi gibi renklerdir. Fakat bu alışılagelmiş bir tarz oluşturduğunuz anlamına gelmemeli. Bu renklere ek olarak kışın kapalı havasıyla ahenk sağlayan bu koyu tonları, bordo, haki, safran, koyu sax gibi renklerle kombinleyerek tarzınıza ek olarak birer dinamiklik katabilirsiniz.
 

DSCN2228


 


3. Dış giyime önem verin
 

Kış gardırobunuzda kazaklar, hırkalar ve polarlar önemli parçalar arasında yer almaktadır. Ama doğru yatırım yapılması gereken ve aslında sezon boyu kombinlerimizde yer alan parçalar dış giyimdir.

Az ve öz bir şekilde karar verip doğru kaban ve montu seçtiğinizde bütün kış kombinlerinize önemli bir dokunuş yapmış olacaksınız. Her  kış gardırobunda olması gereken dış giyim parçalarından biri mont modelleridir.
Safran siyah, lacivert ya da gri arasından kıyafetlerinizin geneline en çok uyacak tonu seçerek kararınızı verin.

Son yılların popüler trendlerinden şişme montlar ya da softshell ceketler de olmazsa olmazlar arasında.


4. Kumaş seçimi önemli
 

Kat kat giyinmek, kış aylarının en yorucu ve ayna karşısında dakikalarca zaman harcamanıza neden olan kombin oyunlarından biridir.
Kombin uyumunu yakalamak için oldukça fazla dikkat edilmesi gereken detaylar oluşur. Kumaşlar birbiriyle uyuyor mu, desenler uyum sağlıyor mu, renkler doğru tamamlanıyor mu? Bunun yerine soğuk kış günleri için doğru kumaşları seçerek doğru parçaları edinebilir ve kat kat giyinmek yerine minimal parçalarla şıklık yaratabilirsiniz.
Örneğin nefes alan pamuklu ve softshell kumaşlar sıcaklık açısından doğru seçimler olacaktır. Özellikle softshell veya nano-silikon içeren ürünler, su ve rüzgar geçirmez kumaştan olması önemli bir detaydır. 


İlgili Mesajlar
Ocean Sail: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi
Ocean Sail: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi
  • Nov 08, 2020
  • 2916 Görüntüleme

Ocean Sail ailesi olarak; erkeklerin sezon trendlerine ya da vücut tiplerine göre en doğru şort mayoları seçme...

Modal T-Shirt : Modal Kumaş Nedir ?
Modal T-Shirt : Modal Kumaş Nedir ?
  • Nov 08, 2020
  • 3024 Görüntüleme

Özel üretimi ile modal kumaş günümüzde en kaliteli çeşit arasında yer almaktadır. Günümüzde farklı alanlarda k...